משלוחים חינם בקנייה מעל 300 ש”ח 

129

שטיח גומי למטבח רטרו גיאומטרי מודרני דקורטיבי מנדלה שמנת מדריד 70

249.00 ₪ - 129.00 ₪

שטיח גומי למטבח דגם מדריד 70 – עיצוב רטרו גיאומטרי עם מנדלה

שטיח גומי למטבח דגם מדריד 70 מציג שילוב בין עיצוב רטרו-גיאומטרי לבין מנדלה דקורטיבית בגוון שמנת. העיצוב הייחודי מעניק לחלל מראה עשיר ומוקפד, תוך שמירה על תחושת חמימות ואסתטיקה מודרנית.

חומרים טבעיים ואיכות גבוהה

השטיח עשוי מגומי טבעי שמקורו בעץ ההוואה הברזילאית (קאוצ'וק), בשילוב שכבת פוליאסטר עליונה רכה ונעימה למגע. החומרים האיכותיים מבטיחים עמידות גבוהה לצד תחושת נוחות בשימוש יומיומי.

פרקטיות, יציבות ועמידות

השטיח יציב מאוד, מונע החלקה, עמיד במים ומתאים גם לשימוש אינטנסיבי במטבח ובחללים פעילים. בנוסף, הוא קל לניקוי, ניתן לכיבוס (30 מעלות) ויש לייבש בצל, ושומר על מראהו לאורך זמן.

פתרון עיצובי אקולוגי לכל חלל

השטיח מתאים למגוון רחב של חללים כמו מטבח, סלון ומשרד, ומשלב בין פונקציונליות גבוהה לבין עיצוב אקולוגי ואיכותי. זהו פריט אידיאלי למי שמחפש שילוב של סטייל ופרקטיות.

+ -
מפרט תכונות
מידע נוסף
מק"ט Madrid70
צבע שמנת
סגנון רטרו מודרני
טכניקת ייצור עבודת מכונה
חומר גומי טבעי-פוליאסטר
גובה 5 מ"מ
ארץ ייצור סין
משלוחים והחזרות
משלוח בשליח עד הבית, דואר ישראל ואיסוף עצמי.
שליח עד הבית - עד 3 ימי עסקים לא כולל יום השילוח עצמו.
דואר ישראל - עד 10 ימי עסקים לא כולל יום השילוח עצמו.
לעיתים ייתכנו עיכובים שאינם בשליטתנו אצל חברות השילוח.
איסוף עצמי - ניתן לאסוף את המוצר מחיים עוזר 32 פ"ת. מומלץ לתאם מראש.
במידה והמוצר לא נמצא במלאי החנות ויש להזמינו בהזמנה מיוחדת הוא יגיע לחנות תוך 7-10 ימי עסקים.
ניתן להחליף מוצר או לבטל עיסקה עד 14 יום מיום קבלת המוצר(כל עוד לא נעשה שימוש במוצר).
על ביטול עסקה ייגבה מהלקוח דמי ביטול בשיעור של 5% ממחיר המוצר, או 100 ש"ח, לפי הסכום הנמוך מביניהם. ישנם מוצרים ספציפיים שאינם במלאי השוטף של החנות והם הוזמנו/יוצרו/יובאו במיוחד עבור הלקוח ולא ניתן להחליפם/לבטלם לאחר מכן. הלקוח ייעודכן על כך במעמד הרכישה.

אחריות
מוזמנ/ת ליצור עימנו קשר על מנת לברר אם קיימת אחריות על מוצר זה ואם כן מהי כוללת בדיוק.




הוראות תחזוקה

 

שטיחים: לשאוב היטב באמצעות שואב אבק. להשתמש באחת משיטות הניקוי היבש. במידת הצורך ניתן להשתמש בניקוי רטוב עם שמפו המיועד לניקוי שטיחים של אחת החברות המתמחות בנושא. ניקוי כתמים בעזרת מגבון לח/מטלית כותנה רטובה עם סבון. ישנם שטיחים שניתן לכבס במכונת כביסה ב30 מעלות. שטיחים צמר/כותנה עבודת יד מומלץ לקחת לחברות ניקיון המתמחות בנושא.
וילונות: ניגוב עם מטלית כותנה לחה/מגבון לח. כביסה עדינה ב30 מעלות ללא סחיטה או ניקוי יבש. וילונות אמבטיה ניתן לכבס במכונת כביסה עד 30 מעלות. אין לנקות ניקוי כימי או ניקוי יבש. אין לגהץ או לייבש במייבש כביסה.
טפטים: ניגוב עם מטלית כותנה לחה, או מגבון לח. אין להשפריץ על הטפט זרם של מים.
כיסוי סלון אלסטי: ניגוב עם מטלית כותנה לחה או מגבון לח וכביסה עדינה ב30 מעלות ללא סחיטה. כביסה ראשונה בנפרד. אין להכניס למייבש, תליה לייבוש במצב רטוב. אין צורך בגיהוץ.
כריות נוי: ניגוב עם מטלית כותנה לחה, או מגבון לח וכביסה עדינה ב30 מעלות ללא סחיטה.